Her er så manden jeg er gift med, det var børnene som fandt ham i 1978 ,for jeg var alene med de dejlige drenge, han kørte i en rendegraver

og det var jo spændende  for drengene.. Billedet er fra dengang, her er Rune 5 år og Thorbjørn 2 år.

Da vi havde varet sammen i 7 år, så købte vi hus ude på landet  i 1985  så blev vi enige nu kunne vi ligeså godt gifte os, forholdet var bare så godt og stabilt og drengen var rigtig glad for det nye sted..

Vores bryllupsdag 31. aug. 1985 og til august har vi været gift i 24 år..

Det største ønske Ingolf havde da vi flyttede i hus var at vi skulle have en hund, og det fik han så indtil nu har vi haft 3 stks.

Her er den 1. hund og en god blanding af en rundkørsel *ggg* men en dejlig hund, hun fik navnet Nadja som kun blev 7 år, hun døde af kræft.

Her er hun sammen med naboens  hund som var en rottweiler,..

I 1991 fik så hund nr. 2, her sider hun med sin far og kun 2 mndr.. Hun var en blanding af schæfer og labrador, hende fik vi lov til at beholde i 15½ år og hvor var vi bare så kede af det, men heldigvis havde vi en hund til, fordi vi syntes hun skulle have en søster så købte vi hund nr. 3 i, en bl. gravhund og lys labrador se flere billeder under Nadia og hende har vi endnu og er 13½ år.

Den gamle hund er kælen endnu 13 ½ år..:-)

Senere blev drengene gift og gav os 4 dejlige børnebørn det bekom Ingolf rigtig godt, det tales de næste billeder af sig selv.

  

Først kom Yasmin

 nr. 2 Christian og farfar

nr. 3 Nicklas og farfar

til sidst William og farfar.

Her hygger vi os med de søde børnebørn..:-))

Her er et billede som vandt 1. pris i Billedbladet 1999

Ingolf satte en spejl op til Yasmin og nu skulle hun sikre om farfar nu havde sat skruerne ordentlig på, *ggg*

Præmien var et fotoapperat og den har Yasmin fået..

Sidste år var vi i Norge og der ventede en to piger på os, mine niecer, den ene er på Nicklas alder 8 år, Helene og hun skulle selvfølgelig lege med sin onkel..:-))

Helene og Ingolf..

I november sidste år blev Ingolf 60 år og her er et billede med en gave fra naboerne..

Selv siger han det er hans nye rolator..*ggg*

 

www.eidfjord.dk©